mountainbikeäventyr och dagen dag

 
 
 
 
Igår gjorde vi något som min kära sambo varit riktigt taggad på ett tag, nämligen hyrde mountainbikes! För mig var det nog en skräckblandad förväntan tror jag. Vi var på plats när de öppnade kl.9 i Ånnaboda med packade ryggsäckar. Hyfsat ovant när man inte suttit på en sån cykel förut, det var inte lätt alltså! Själv drog man en hård vurpa efter 5 min såklart haha.. Det var himla jobbigt konditionsmässigt i de där spåren och smärtan i röven efter den där "sadeln" ska man inte ens tala om.. ;P Men, vilken natur man fick se, så himla fint det var där uppe, och en väldigt rolig grej att göra över en dag. Vi såg till att stanna flera gånger för att bara titta på omgivningen och fylla på med vatten.
Efter att vi hade tagit oss igenom ett 8,5km spår med både skog, grus, asfalt, backar kände vi att det var dags för en badpaus. Det här med att man kan bada i 25 gradigt vatten i Sverige nu, sån lyx ju? När vi väl satte oss på cyklarna igen kände vi hur färdiga vi var, haha, det tog liksom stopp att cykla mer. Man hyrde dom ju i en hel dag men att cykla en hel dag orkar man inte som nybörjare kan jag säga. (Snacka om att man är taggad på att ta tag i träningen ordentligt nu osv)
Är himla glad att jag vågade mig på detta då det verkligen blev en upplevelse, men det lär ju bli så mycket roligare när man får kontroll på cykeln och är betydligt mer tränad.
 
 
Just nu sitter jag på vår balkong och tar min heliga morgoniskaffe (mer mjölk med kaffe + is i mitt fall)
Vi har äntligen fixat en soffa ut hit så man kan sitta här, så mysigt! På morgonen är det dessutom ganska svalt och skönt, men idag känns det att det blir varmt. 
 
idag ska jag:
ta en morgonpromenad
packa inför ikväll/imorgon
göra halloumipastasallad
jobba 15-20.10
hämta upp Ellen o dra till hennes landställe! peppen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0