kortvecka

 
 
ska inte ljuga om att det allt var lite ångest som kröp sig på igår inför att komma tillbaks till vardagen igen, trots det så känns det himla bra nu. det är en kort vecka, jag har faktiskt saknat skolan, våren är verkligen på g, jag har en ledig helg att se fram emot och det riktigt kliar i fingrarna efter att både måla, skapa i lera och brodera. hej hej april och nu kör vi!
 
 
mål / att göra denna vecka
 
laga mer mat /göra matlådor för kvällarna. nudlar och mackor får vara ok någon gång ibland men inte flera gånger i veckan, och framförallt får det bli paus med utemat ett tag nu. 
måla! blev inte alls lika mycket tid över till att bara sitta och måla nu under lovet så det vill jag verkligen göra en del i veckan.
pressa juice. apelsiner är inhandlat, citroner och ingefära och lite frysta jordgubbar på det så har man en riktigt god och fräsch juice. gillar att ha ett par flaskor med egenpressad juice i kylskåpet, tycker både det är väldigt gott och att man mår bra av att dricka det.
träna ! förstås. gymmet 2 gånger och någon löptur eller powerwalk vore ultimat. vädret får avgöra! har ingen ursäkt att inte åtminstonde dra ut på promenad nu när solen är framme.
★börja sätta ihop en portfolio.
rensa bland mina jeans/byxor. har typ ingen koll på vad jag kan ha eller inte längre, dags att rensa..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0