my 2014

 
 
 
ett utplock av mitt 2014! Jag skulle säga att detta året varit både upp-o-ner, men ändå det år som jag utvecklats mest personligen, varit tvungen att våga lite och pusha mig själv. Det har varit både jobbigt och fantastiskt roligt och gått i full fart hela tiden med utbildning och jobb. 
 
gick klart grundutbildningen till florist och kände att jag verkligen började tycka det var kul där på slutet. Såg inget annat än att söka till fördjupningsutbildningen vilket jag är himla glad att jag gjorde. Den har varit såå intensiv men otroligt rolig & givande. Så nöjd att jag fått chansen att gå den då jag känner att det är det roligaste jag gjort i skolväg, någonsin. Fick liksom göra allt jag hade väntat på i grundutbildningen, det där lilla extra. Jag fick chansen att skapa så mycket fint, utveckla min egen stil och lära mig mycket längs med vägen. Dock är den ju inte riiktigt slut än..
 
jobbade, en hel del.. det har nog varit mitt mest intensiva år hittils då jag haft två jobb och samtidigt pluggat på heltid. Känt mig galet stressad från och till, väldigt ofta trött och inte orkat med mycket mer utöver just skola & jobb. 
 
♡Var med och firade min kära lillebrors student.
 
firade 4 år tillsammans med simon. <3 <3 
 
Var på Vann spa ett par dagar i juli. Underbart att få komma iväg bara Simon och jag, bo på det fina hotellet och njuta av god mat & spa. 
 
♡Skaffade ny blogg, blev med iphone 6 och sparade ganska mycket pengar. Nu är det ju några mål som ska bockas av här i början på år 2015 nämligen.
 
♡tatuerade mig, shoppade mycket fint och åt mycket gott. (hehe.)
 
 
2015 är ett år jag har ganska höga förväntningar på, jag är inte säker på hur det kommer bli och det känns både lite läskigt men spännande. Hoppas på ett roligt, kreativt år fullt med möjligheter. Ska ta tag i livet och bli mitt hälsosammaste jag!
 

RSS 2.0