maj 18 - en sjujäkla bra fredag

 
 
 
okej igår var en såndär riktigt jäkla bra dag av flow. ska berätta varför. vad spännande det är, att märka att när man bara mår sådär bra och är tillfreds så liksom dras mer bra grejer till en? 
 
💫har vaknat väldigt väldigt tidigt de senaste dagarna, så jag började dagen med shoppingfrukost på hm kl 7. man har 20% på ett köp + att de bjuder på macka o kaffe från espressohouse. känns lite lyxigt att strosa runt där då det inte brukar vara så mycket folk så jag går på detta någon gång ibland när jag känner att jag hinner . för mig blev det några få basgrejer jag tittat ut innan och sen var det dags att fara till skolan.  
 
💫utflyktsdag med la clase till stenhuggemuseet i yxhult och kvarntorpshögen/konst på hög + trappan först ofcourse. inspirerad och glad! så härlig och fin dag.
 
💫haft sådant secondhandsug ett tag, såg det som ett tecken, måste till en secondhandaffär! passade på eftersom jag slutade lunch & fyndade ju gal1 bra förstås. "Fyll en kasse för 179" på erikshjälpen och min kasse rymde många guldkorn, utan att överdriva o slänga med sånt jag inte vill ha. visar framöver!
 
💫tacopaj till lunch och PINCHOS till middag = så god matdag (mat är ju lycka)
 
💫nån timma på balkongen med sol och podd innan simon kom hem o vi drog till stan.
 
💫systemethandlade, fixade lite presenter och åt (som sagt) middag på pinchos. den där galet stora drinken var en alkoholfri vattenmelondrink för två som var så himla god! testa om ni är där! annars är halloumi fries:en min bästa tapas. 
 
💫köpt 3 nya sminkprodukter från make up store (har sålt av mycket kläder på tradera därav min extrema shopping spree idag, kände att jag kunde unna mig det. ) Känns på nåt sätt så värdefullt att unna sig produkter därifrån då de är så bra, räcker så himla länge och alltid används väldigt flitigt.
 
💫FÅTT en balayagebehandling hos frisör. på tisdag! ska "ställa upp" som hårmodell för en salong i stan (haha är ju bara så glad att få göra det.) så pepp, har velat göra just balayage för att piffa upp håret inför sommaren och är så spänd på hur det blir. law of attraction guys!
 
 
är så tacksam för allt i mitt liv och allt bra som kommer till mig 🙏
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0