"Vi blickar framåt där kreativitet hägrar. Snart är våren här."

 
 
efter en sådär lagom shitty friday och en sämre lördagsmorgon (ledtråd: mitt livs första pbot..antagligen pga mitt virriga tillstånd i fredags) kunde det faktiskt bara bli bättre. drog direkt till gymmet och fick ur mig lite aggressioner haha och det kändes så jäkla bra. Hur tusan skulle man kunna få ur sig alla känsloladdningar om man inte hade träningen i sitt liv?
lagade även mat igår, improviserade och det blev verkligen så gott enligt mig, lade upp vad på instastory så tänkte jag kunde dela det här med. vego såklart! det bästa? hela 3 matlådor bara till miiig (sambon är tyvärr inte med på halloumitåget.. fattar inte?)
 
är glad att jag har relativt lätt att samla mig och switcha fokus/ändra mindset nu, att veta vad man behöver för att komma på banan igen. självklart tillåta mig att ha dippar men sen komma tillbaks och inte gräma mig över saker allt för mycket i onödan längre. let that shit go, något att ständigt öva på. inget blir bättre av att man tänker massa negativa tankar kring det -> värt att påminna sitt övertänkande tankesystem om ibland ofta och definitivt lättare sagt än gjort.
 
 
CHECK - har äntligen bokat synundersökning. Jag har alltid haft väldigt bra syn men är lite tveksam nu faktiskt.. det är inte så att jag störs av det jättemycket men har ofta svårt att fokusera när det är på långt håll har jag märkt. Vore ju en skön grej om det skulle vara så att spänningshuvudvärken man har ibland beror på ett synfel, då vet man liksom. vet dessutom redan vilka bågar jag skulle vilja ha om det skulle behövas brillor haha..
 
Veckans Tips:
x Everything sucks! serie på netflix, egentligen förra veckans tips då jag plöjde den på sportlovet. så mysig. se den alla 90talister!
x Johannanordstrm på instagram. älskar hennes klipp haha! så bra om man behöver skratta lite.
denna videon
 
 
imorgon är det måndag, tjoho! vill alltid ha ett liv där man ser fram emot måndagen, att börja en ny vecka och inte ha någon söndagsångest. no more!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0