new apartment!

PINK<3
 
 
 
 
JAPP! Vi hade inga planer whatsoever på att flytta på ett tag men ibland dyker det upp saker som är för bra för att säga nej till. Så den första juni blir det flytt helt enkelt! En nybyggd fyra några minuter bort från där vi bor nu, första helt nya lägenheten för oss där vi får ändra om som vi vill (måla väggar osv) och där ingen annan har bott innan. hur lyxigt?
 
är allra mest peppad på ett nytt, eget konstrum! som jag får fixa som jag vill, har drömt om rosa väggar länge nu så det ska jag slå slag i. har t.o.m. fått godkänt av simon att gå loss  :) och så vill jag hitta en såndär emmafåtölj, typ guldig, att ha där inne. gröna växter. bra fotoväggar. lite sådär☝  åh det kommer bli så fint! 
 
nu krävs planering och rensning. vad vill vi ha kvar? vad ska vi sälja av? vilket tema ska vi köra på? lite svårplanerat då vi inte får se lägenheten förrän vi flyttar in haha, man får ju en bättre känsla när man väl går in, men vi vet såklart planslösningen. Dessutom har vi lite olika visioner om vad som är fint och vart gränsen för minimalistiskt/tråkigt eller mysigt/för mycket prylar går .. men vi ska väl lyckas kompromissa så att båda blir nöjda den här gången med;)
 
får nog bli en runda till ikea, mio och diverse ställen nästa helg tror jag..🙌😍🌟🦄🍀
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0