allt löser sig!


 
 
och vips så var det söndagskväll! 
 
fredagen bjöd på solskenspromenad (så efterlängtat! hej solen) + roadtrip till töreboda för födelsedagsfirande av brorsan med mammas syndigt goda smörgåstårta till lunch. inte en helt tokig fredag och äntligen börjar jag känna mig lite piggare efter några dagars vila. 
 
->OCH efter en stor besvikelse på morgonen då det var slopslut med biljetter till Mia Skäringers show som släpptes kl.10, gick jag slumpmässigt in igen på eftermiddagen för att dubbelkolla ännu en gång.. det kunde ju inte stämma att det var helt slut, vi skulle ju liksom gå på den här showen, mamma och jag! supersnopna båda två. och tydligen hade de släppt lite fler biljetter för där fanns det plötsligt två lediga läktarplatser, inte i Örebro men på på Bombardier Arena i Västerås! Så i november, en vecka före mammas 60 årsdag, drar jag och mamsen dit och bor på hotell, äter bra mat och dricker vin, kanske spa:ar lite? har det gott och framförallt ser Mia Skäringers show - no more fucks to give. supertaggade, kommer bli så bra! allt blir ju inte alltid som man tänkt men ibland blir det t.o.m bättre :) 
 
 
annars har resten av helgen varit ganska lugn då jag jobbat både lite lördag och söndag. är så pepp på vår nu att det är helt galet, solen kom inte en dag försent <3
 
Ikväll? FARMENFINAL! Vet inte vad jag gör om inte Helena tar hem'et alltså. 
 

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Ja nu har vi ätit smörgåstårta i 3 dagar😂 Blir jättekul med Mia i västerås👍Och så kul att åka med dig💕

2018-03-18 @ 18:29:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0