★★★GLAD PÅSK★★★

 
 
 
 
hej hörrni och glad påsk! hoppas ni har en mysig helg/ev ledighet. har inte skrivit så mycket de senaste dagarna men har haft fullt upp av att njuta av mitt påsklov :))) som faktiskt varit ganska händelserikt.
 
 
sammanfattningvis: startade lovet med att förra fredagen dricka vin med några tjejer från klassen hos mig till kl3, har fått lite vila/tagit det lugnt och gjort ingenting-tid, har klippt mig, varit på afro-pass för första gången, fikat, tatuerat mig (!), umgåtts med sophie en dag och varit på prison island, hälsat på familjen och ätit påsklunch, jobbat. även imorgon och måndag blir det lite jobb och sen avslutas mitt påsklov med en datenight med simon då vi ska käka något gott och sen gå och se stand up med Björn Gustavsson, kommer bli så nice :) 

style.

bilder från pinterest
 
 

en solskensgul onsdag

 
 
Har haft en så jäkla bra onsdag ihop med sophie! Som vanligt går en dag med henne jäkligt fort men vi är ju också bra på att hitta på saker och ha kul och då går ju klockan som bekant snabbt. Vi kände oss lite äventyrliga och provade på rison island som ganska nyss kommit till örebro, i 2 timmar, så jäkla kul!! tanke- och mindgame cellerna var definitivt our cup of tea. Efter det var vi ganska rejält hungriga båda två och satt på tacobar en bra stund. Vi gjorde stan och njöt av solen, den där assnygga jackan jag skrivit om tidigare provades och tyvärr blev jag inte mindre kär efter det. tänker att det är ödet att det ska bli vi så håller utkik efter framtida realapp..
Vi hann även med en fika. äta är viktigt! Skönt att vara med kompis som har typ samma matklocka som en själv och förstår ev humördippar som kan komma av hunger haha.
 
nu sitter jag mest nöjd i soffan och har precis tvättat ansiktet, kan vara det skönaste jag vet ibland. har även hittat lite nya produkter jag gillar som verkligen gör tvätta-av-sminket-rutinen så mycket skönare och inte bara en jobbig grej. kanske återkommer med detta i ett inlägg(??) 
ciao ciao ciao bellas
 
 

RSS 2.0