Malmö o Copenhagen

 
 
 
hemma! landat! måndag morgon var det dags att bege oss mot malmö, där vi stannade i tre nätter. Tisdagen tog vi tåget över till Köpenhamn där vi spenderade i stort sett hela dagen. En blandat kompott med mobilbilder, lite stories och bilder från systemkameran, detta är lite av vad vi hade för oss:
 
Köpenhamn!
Började med det mest turistiga, nyhavn. så mysigt med alla hus och båtar, vi tog varsin belgisk våffla som vi konstaterade var de bästa som någonsin. 
Vandrade mot city och strosade runt och åh:ade och wow:ade i alla fina butiker åt snygg inredning och design. Likväl i modeväg ligger de ju verkligen i framkant mot sverige, tankade inspiration på alla plan kan man säga. Pausade med jämna mellanrum för kaffe, fika eller mat, sånt som är extra viktigt när man går mycket och har pojkvännen till sällskap ;) men han är inte sen med att påminna. "Nu måste jag ha en öl" eller "nu skriker fikatarmen". Var uppe i rundetaarn. Fotograferade (obviously), handlade på poster store (där jag hade kunnat spendera en halv dag) och avslutade dagen med Glyptoteket (som får ett helt eget inlägg.)
 
Malmö!
hotellfrukost i skyn, då Kasai var hotellets restaurang. 
Slappade på hotellrummet med netflix och beställde foodora när vi var alldeles för trötta i fötterna och efter resande.
Mera strosande och lite shopping
Testade på vr. G.A.L.E.T vad verkligt det kändes, så stolt att jag vågade trotsa min höjdrädsla och hoppa från en planka från ett höghus..
..Åt italienskt efteråt som belöning :) 
morgonlöpning runt hamnen
 
 
Så mysig och skön resa och verkligen värt med tre nätter när man var i Köpenhamn en dag samt reste långt, blev så mycket mer avkopplande. 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Alltså så mysigt det ser ut!

2018-07-15 @ 22:30:17
URL: http://idasivertsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0