2:a januari 2018.

 
 
 
godmorgon tisdag. och hej första inlägget för 2018!
har haft en lugn och skön jul & nyår. Tycker det sistnämnde ofta är sjukt överhypat och är allra oftast helst hemma och tar det lugnt, vilket vi gjorde i år. Jag jobbade några timmar på dagen och i.o.m att vi varit borta över jul och mellandagarna var vi båda ganska trötta. Så vi lyxade till det hemma med fruktbricka och champagne samt lagade supergod mat; linsbolognese och fläderpanacotta med limemarinerade bär till efterrätt, sen såg vi massor med fyrverkerier från vårt fönster. så skönt att inte vakna upp någon annanstans än hemma superbakis också. 
 
gillar förövrigt nystarter, känslan av nytt år och en ny blank sida. det är något magiskt på nåt vis.
detta år har jag dock inga starka löften eller förhoppningar om att det ska bli det bästa året nånsin, för det hade jag förra året och fortsatte dundra på i 120km/h och kraschade redan i januari. Glad är jag för att 2017 slutar betydligt bättre än det började och jag har både lärt mig den hårda vägen och fått ändra om ganska mycket i min vardag för att komma på fötter igen. men jag gjorde det! nu som en ny, inte helt vilse, angelica med någon form av livsgnista tillbaka.
 
men självklart har jag lite mål/riktlinjer med detta året som jag tar med mig från 2017. Låt oss kolla på dom.
-att försöka fortsätta ha en avslappnad och inte så fruktansvärt seriös inställningen till livet, som jag fick efter min sjukskrivning. kanske för att jag vet hur det är när livet skiter sig totalt på det personliga planet och man blir tvungen att be om hjälp, och att det faktiskt kan bli bra igen. Detta om något är 2017 bevis på. allt löser sig och rätt saker kommer när man söker dom om man har rätt mindset.
-sätta mig själv främst och lyssna på min kropp.
-inte oroa mig för saker i förskott. helt enkelt se vad året ger, för vad jag vill nu kanske jag inte vill lika mycket om ett halvår, man är ju en levande organism som hela tiden växer och ändra sig. 
-att fortsätta utmana mig själv kreativt & beblanda mig med människor jag mår bra att ha runt omkring mig.
-inse mitt eget värde och att alla inte kan tycka om mig. lättare sagt än gjort, men alla kan inte tycka om alla. hela mitt liv har jag alltid varit mån om att ingen ska tycka illa om mig och också varit väldigt konflikträdd, men det blir så fel att inte stå upp för sig själv och skadar tillslut mer en själv än stämningen i rummet. 
-inte slösa energi på saker som inte får mig att må bra. 
 
 
och så 3 mer konkreta punkter: 
-komma i form igen 🏃‍♀💪🏋‍♀🌞
-att läsa i en bok istället för mobilen innan jag ska sova, slösurfa mindre allmänt.📔
-fortsätta utforska vegoköket och ge det allra bästa möjliga till min kropp 🌿
 
 
har ni några mål/löften för året?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0