biokväll och shoppingeftermiddag

 
 
 
onsdag: 10 poängs datenight med paolospizza (och ja ni ser rätt, samma pizza som vi åt i fredags, kan ju vara en av de godaste pizzorna någonsin och jag har varit sugen på den sen jag åt den då så det fick bli en repris 6 dagar senare. why not? haha)
efter pizzan var det äntligen dags för bio, Kingsman: the golden circle.
(alltså S.E dom filmerna!)
en så himla mysig kväll som gav mig en så skön och bra känsla, glömmer ibland hur mycket jag älskar att gå på bio, haha, bara känslan att förlora sig helt i en film och glömma allt annat. och framförallt, att göra något som en datenight på en vardag. bästa!
 
torsdag: stopp på marieberg påväg hem från skolan för att kika in h&m home som äntligen öppnat! lite grejer fick man visst med sig hem (bjussar nog på bilder senare) och en fika hanns också med. 
 
NUDÅ: ännu en skolvecka slut; bra off & sweatpants on och soffläge resten av kvällen, som sig bör när man är riktigt trött och mör i både kropp och knopp. 
 

the process

 
 
godmorgon fredag!
tänkte bara ge en liten heads up till er som inte sett att jag bytt namn på mitt "skapar-konto" på instagram till angelicasatelje (fd byvennberg)
nu ska jag dricka en kopp te och kika på en vlogg med min favorityoutuber innan jag gör mig i ordning för skolan.
ha en fin start på helgen!🌞
 

såga fila hamra löda polera slipa

 
 
 
hej tisdag! 
check på veckans två första skoldagar och dessa två hann jag bli klar med efter veckans sista silversmides-lektion. så nöjd att jag fick ihop armbandet tillslut, har lödit varenda ring i kedjan och shit vad pilligt det var! men desto bättre känns det nu att man inte gav upp och klarade hela kedjan. Ringen gjorde jag av rester från när jag sågade ut månarna till armbandet, en liten såndär bonusgrej men som jag faktiskt blev väldigt nöjd med!
 
 
 
 

RSS 2.0