peppig måndag

 
 
 
det här blir en bra vecka!
är i ett sånt där tillstånd att jag ser fram emot vardagen, är nöjd där jag är HÄR & NU. Mysiga hösten är på ingång, jag har gjort en del modiga beslut/tagit tag i saker, har startat ett nytt "hälsoval" i livet som gör mig jättepeppad (mer om det någon annan gång)
kan inte fatta skillnaden på mitt liv just nu och för ett år - ett halvår sen, hur deprimerad jag var och hur stor del ångest och hjärtklappning var av min vardag. hur mycket jag grät. kunde liksom inte tro det när folk sa: "det kommer bli bra, det blir bättre", men tänk, att det blev det.
 
Om det finns någon som läser det här och behöver höra det: det BLIR bättre, vare sig du tror det eller inte. det är ofta en lättnad/hjälp bara att tro på det , även om du inte vet HUR;
 
 
här är lite saker jag ser fram emot/är pepp på:
 
🍂att vara frisk och komma igång och träna igen!
🍂bio på fredag: kingsman the golden circle
🍂att känna sig inspirerad och full med idéer. livet.
🍂har i skrivande stund 2 paket jag beställt som borde komma denna vecka. wiii.
🍂börjar i polefitness 25e okt (!!)
🍂start stranger things säsong 2
🍂start riverdale säsong 2
🍂konstslingan (typ som en utsällning på skolan och massa andra ställen runtom i örebro) första helgen i oktober
 
bra pepptips är att skriva en sånhär lista, för oftast kanske man bara vet 1-2 saker först och sen rullar det bara in mer idéer, hur pepp blir man inte då?
 

Skördefesten

 
 
godmorgon söndag!
sitter och dricker mitt morgonte med nya "halshonungen" jag köpte på marknaden igår och hoppas kicka bort det sista av min förkylning. Hade en jättemysig dag igår med familjen, vi var på skördefesten i Hajstorp på dagen (så fin och solig dag) och kikade lite på marknaden samt åt sopplunch utanför ladan. Så mysigt!
 
 

frukost

 
 
 
 
 
2 olika (enkla!) frukostar från denna veckan: skivad banan med blåbär, chiafrön och kokosflingor 
samt en smoothie på mango, hallon, banan, gurka och vatten. 
 
 

RSS 2.0