Larimar och hösttrött

 
hur fina? mitt bästa fynd när vi var på marknaden på skördefesten i Hajstorp för några helger sedan, älskar sådana här unika och genuina smycken.
 
 
veckan går fort som vanligt, tänkte jag skriva i ren vana, dock har denna vecka känts ganska lång och trött faktiskt. är rädd att jag börjar hamna i höst-svackan och vill verkligen inte fastna där. man glömmer känslan på hösten när man blir ständigt trött, påverkad av vädret och mörkret och bara vill krypa ned under filten i soffan så fort man kommer hem varje dag. rätt var det är så har man hamnat där (läs: jag, nu) Men har ju insett detta nu och bl.a. införskaffat mig vitaminer som jag flitigt ska ta varje dag och så ska jag sammanfatta en lista/plan på vad jag behöver göra för att överleva hösten och inte fastna i soffträsket (för att hårdra det)
 
igår eftermiddag var vi på utställning & "artist talk" med klassen på örebro konsthall vilket var över förväntan och intressant faktiskt. är ju inte den som gått på supermycket utställningar och varit speciellt insatt i lokal konst öht sen innan men det gör mycket att komma ut och se något annat ibland. nu får man förhoppningsvis en nytändning när man sätter sig med sin stillebenmålning idag. 
 
happy rainy thursdag, tomorrow it's friday!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0