end of October

 
 
1. myrornafynd i form av gammal fantomentidning (tycker den är så snygg!) 2. bild från z-tattoo magazine, världens första heltatuerade kvinna som levde på att vara tatuerad och visade upp sig på shower. 3. nya örhängen, från gina!
 
 
hej där, lördag och HÖSTLOV!
hur lyxigt att plugga egentligen? haha, känns iallafall både välbehövligt och så skönt.
igårkväll var vi några från klassen som käkade pizza och hängde o hade det trevligt, fick dock dra mig hemåt efter några timmar då jag från ingenstans fick världens magknip som inte gav med sig. nu dagen efter är det värsta borta men mår fortfarande jäkligt knepigt, hoppas kunna bli bättre till kvällens halloweenfirande..så tråkigt när sådant händer när man är / ska iväg på något? Lite frukost och ett gympass kanske fixar saken, senare tänkte vi handla på systemet och det sista för utklädnaderna. 
 
har iallafall lite smått och gott planerat för lovet; ska passa på att träffa vänner, måla massoor hemma, träna (har kommit in i ett så bra träningsflow nu), och så har jag även äntligen tagit tag i den jobbiga saken att boka tandläkartid, passade ju perfekt med en tid när jag har lov. har även ett annat projekt jag tänkt på läänge som jag tänkt ta tag i under veckan, stay tuned....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0