höstlovstisdag

 
 
 
första tandläkarbesöket på ..3 år? firade att det gick bra med att käka gobulle till frukost efteråt (haha, enda rätta sättet?) (råkade köpa med lite annat smått & gott också)
bild 3 visar väl ganska bra hur jag kände mig på morgonen innan tandis. utöver det har jag även köpt en guldpalm, sett på meltzer & döden och tagit det väldigt lugnt även idag. 
 
 

moodboard last day of October

 

när ska man lära sig?

 
 
i lördags var det halloweenparty. vaknade idag med känslan av att ha blivit överkörd av en ångvält ungefär. hur länge ska man behöva lida för en dålig fylla? sjävla kvällen då det går snett, hela dagen efter som man bara vill spola förbi och äter sig igenom SAMT dagen efter det? när ska man lära sig egentligen? 
 
 
nåväl, ingen är gladare än jag över att vara ledig just nu, det är ett som är säkert. en riktigt lugn första dag på lovet är väl inga fel. efter typ 10 timmars sömn har jag börjat dagen med att tända en brasa och ska snart göra mig lite frukost till gårdagens avsnitt av Temptation island (haha nej, jag vet inte varför jag började kolla på det programmet)
 
 xx

RSS 2.0