kaoset runt mig och i mig

 

 

söndags morgon och jag tänker

1. vart tog lördagen vägen? (följdtanke: sov borta halva)

2. på hur mycket blogginlägg jag velat göra, som väntat som utkast så länge och hur mycket jag har i mig som vill ut men inte kommit någonvart. Just nu är den dagliga tröttheten ett faktum igen så det får vara ok att inte göra så mycket, försöker jag intala mig själv. Varje dag får jag på något sätt vara selektiv med vad som ska göras och vad jag verkligen måste och inte. Något som förstås är väldigt tråkigt och frustrerande när man vill mycket mer än man orkar jämt. 

Men är det något jag vet så är det att kaos runt omkring mig bara förvirrar kaoset i mig ännu mer. Så idag blir det att ta tag i detta som jag rivit fram det senaste dagarna när värmeböljan slog till. Sommarkläder ska sorteras in i garderoben, mer kläder ska rensas bort och läggas i sopkassarna som ska gå till återvinningen. En allmän touch-up behövs skulle man väl kunna säga.

Men först ska jag försöka bryta mig loss från luddet i huvudet genom en, förhoppningsvis frisk och skön, morgonpromenad. Inte rört på mig sen i onsdags så det kanske kan ge mig lite uns av energi.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0