sometimes you can buy a little bit of happiness.

 
den snyggaste västen i äkta mocka och perfekt kognac-brun färg blev min förra veckan, kan nog vara mitt livs bästa secondhandfynd faktiskt! 
och det bästa av allt syns inte på bilden, men den har självklart fransar på ryggen (!!)
 
i väntan på att få användas till vita somriga klänningar med boots och bruna ben hänger den fint som stilleben och smälter bra in här i mitt arbetsrum tycker jag :) 
 

Pannkakslunch en ledig dag

 

 

grilla e livet

 
 
 
 
förra helgen kom sommaren äntligen. vi var lediga och tog helgen som det kom (så jag oftast gillar det bäst) och bestämde oss för att bila ner till töreboda och grilla med min familj på lördagen. Grillning är ju något utav det absolut bästa med sommaren om ni frågar mig, antar att jag inte är ensam om att tycka detta ;) 
så otroligt mysigt att bara se hur alla blommor och träd blommar ut, gå barfota i gräset och bara va! Hade en ny röd favoritklänning dagen till ära som jag fyndade i vintras, som jag faktiskt fick komplimanger av från en okänd tjej i kön på coop till och med. sånt blir jag så glad av! 
 
igår blev det även premiär för grillning hemma hos oss för att fira in långhelgen, vi satt på altanen, solen stekte ända till klockan 19 och det kändes som att vara utomlands. UNDERBART. det lär bli många sådana kvällar här i sommar.
 
 

RSS 2.0