Sun, flowers & aquarelle kind of friday

 

Art lately

 

 

Fynda

 
  
 
har hittat en hel del fint det senaste, det råder ingen bot på mitt shoppingbegär typ och jag älskar ju att fynda.. men nu är det dags att pausa lite ! haha.
här är ett litet utval av vad jag fått med mig hem i påsar det senaste:
 
1. rosé-aktig bomberjacka i silkigt material. så fin färg verkligen, den skriker vår för mig! 150 pix!
2. en åh-så-gosig polotröja i mjukaste material. känner att jag saknar just sådana här tröjor i garderoben faktiskt, är ju faktiskt en sådan som fryser större delen av tiden.. en hundring fick jag ge för den.
3. en mörkblå-& brunrandig kavaj! jag vet, lite osäker färgkombo men när jag provade den kunde jag inte motivera att inte köpa den för 65 pix, den satt så jäkla bra och kommer vara skitsnygg om man kombinerar den rätt. äger konstigt nog ingen annan kavaj heller.
4. vadlång kjol i krossad sammet, skulle säga ljusguld i färgen? var också en riktig guldklimp (bokstavligt talat) när den väl satt på och kommer vara så fin med bara en vit tshirt instoppad och ett par vita sneakers. 75pix.
5. tre nagellack från monki (älskar glitterlack!) jag fick för ynka en krona styck på deras utförsäljning, tyvärr har den butiken stängt här i örebro nu..
 

RSS 2.0