❄julinspo❄

 
bilder från pinterest & weheartit
 
åh, nu är den mysigaste tiden på året här. försöker stanna upp och njuta lite varje dag nu och påminna mig om det. är så julpepp! och håller tummarna varje dag för att snön ska komma snabbare än snart.
 
hursomhelst, finns s¨mycket fint med jul: vill t.ex. göra riktiga pinterest paket i år, med brunt papper, sidenband, kvistar och egenmålade etiketter. kanske färgdoppade kottar. vill också göra en typ av grendekoration med kulor, tänkte göra förra året men blev liksom inte av. så fint tycker jag! får nog bli en pysseldag imorgon tror jag. 
 
och åh fina fina amaryllis. bland de finaste snittblommorna att bara ha en vas hemma och ett riktigt jultecken om man jobbat i blomsteraffär, tyvärr är vi båda allergiska mot dessa så får välja andra blommor att ha hemma.  fin som krukväxt också förstås, och likaså hyacinter i olika glasburkar.
vill dricka många koppar te, choklad och chailatte, fika och baka. göra pepparkakshus! mysa framför julkalendern. måste nog se några avsnitt av jul med ernst också. julklapparna ligger jag faktiskt ganska bra till med hittils, känns skönt och ganska stressfritt so far. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0