stockholm 26-28

 
 
 
tre härliga dygn i stockholm senare. sköna lakan och grym frukost var det på clarion hotel stockholm på södermalm! en av kvällarna blev det även ett besök på deras elements spa som var jättebra med takpool som man kunde simma ut på, ångbastu, inomhuspool och vanlig bastu samt ett relaxrum. Vi var även på mall of scandinavia, strosade på stan, var förbi "teatern" och delade en fantastisk pizza, fikade och åt massor med gott i allmänhet (som ni kan se är det lite våran grej, haha) och sista dagen var vi förbi fotografiska och tittade, så himla glad för det ! Ovan ser ni bilder från Nick Veasys utställning med x ray fotografier  "inside out" och Chen Man's "Fearless & fabolous", två av de utställningar som var uppe där just nu. Så himla mycket snygg och inspirerande fotokonst. Vi avslutade rundan med en fika på översta våningen med världens finaste utsikt över vattnet, så häftig restaurang! det toppade liksom hela besöket. 
 
 

mellan

http://inspiration-lovely.tumblr.com
 
 

jul 2017

 
 
 
 
 
alltså åh vad mysigt det är med julen men gud vad fort den är över! kom till mamma och pappa i lördags då mamma och jag bakade en jättegod pepparkakscheesecake som efterätt till julaftonen och sen blev det uppesittarkväll med gott tilltugg!
julaftonen bjöd på fina klappar, massvis med god mat och lugnt tempo, precis som det ska vara. jag tog ett bad efter att ha slumrat till på soffan, njöt av att bara va med familjen och trivdes allmänt väldigt bra i min nya klänning. idag åkte jag och simon hem på förmiddagen och hade lite minijul här hemma, sen har vi bara slöat på soffan, lagat pasta och ätit choklad nästan hela dagen. så tacksam för dom här dagarna och alla fina grejer jag fått, även om största nöjet är att se folk öppnar det man gett :)
imorgon bär det av till stockholm! :)
 
 
 

RSS 2.0