höst

 
 inspo from pinterest, collage made by me
 
 

vitrinskåps-projekt och sommarprat

 
 
 
 
nu är jag klar med mitt lilla måla om-projekt! blev så nöjd faktiskt.  
har länge tänkt att jag ska köpa ett gammalt vitrinskåp (billigt) att måla om själv och hittade ett i obehandlad furu på blocket för 250kr. Färg, penslar och maskeringstejp inhandlades sen på rusta och tillsammans med nya knoppar (från house doctor) gick hela skåpet på typ 600kr totalt. max. älskar att ändra och göra om saker själv och sätta sin egen prägel på det, och jag älskar hur den ljusgrå nyansen blev och hur den passar perfekt i vårt kök. 

medans jag målade alla delar (målade 3 lager på allt) så varvade jag med att lyssna på poddar och sommarprat som jag läst bra om. Dom här tre avsnitten sommarprat närmare bestämt: 

Lisa Ekdahls

Linnea Henrikssons

Fredrick Backmans

jag säger bara: lyssna & njut! 3 helt olika men alla fantastiskt bra avsnitt med kloka människor.

 

"Min självsäkerhet beror på att jag har upptäckt mina dimensioner. Det 

anstår mig icke att göra mig mindre än jag är."

 
 

lör 26.8.17

 
 
 
 
snuviga och hostiga som vi varit i veckan bestämde vi oss ändå för att ta en tripp till stockholm för att gå på stockholm ink bash igår. Det var jäkligt trångt och mycket folk men en helt ok mässa. Tycker alltid det är inspirerande att gå på sådana, även om man inte tatuerar sig själv så blir man ju galet sugen, dock tycker jag mässan i örebro var i princip lika bra om inte bättre faktiskt. Men det var många grymt duktiga tatuerare där, jag kom hem med ett nytt solhänge runt halsen och det var en jättefin solig dag, vi käkade god mat på vägen och vi var nöjda med att få en tripp (vi båda älskar att åka på tur/åka bil) 🌞🌞
 
 

RSS 2.0