H E L G E N

 
 
fredag - solen kom fram, jag svettades på gymmet, tog det lugnt hemma efter jobbet, gjorde mig i ordning och drack nåt glas rosé innan vi åt mat på lounge. vi skulle på en stand-up show med kodjo på frimis men sådär en timme innan får simon ett meddelande innan att den är inställd pga det som hände i stockholm. Tråkigt men förståeligt förstås, är liksom alla andra helt tom på ord för det som hände.
så hemma sen satt vi mest och mös i soffan och kikade på nyheterna/presskonferensen (kändes så vuxet men mysigt, var så nöjd med kvällen)
 
lördag - jag började morgonen tidigt med en löptur i ett tyst örebro, benen rullade på bra och huvudet behövde ventileras. Körde lite yoga när jag kom hem och sen väckte jag simon för frukost. Invigde nya rosa favoritpjucks och matchande sweatshirt. Solen sken och vi tog våra cyklar och rullade till stan för lite shopping och en megagod fika, browniebulle liksom?? 
 
söndag - gjorde jag minsta möjliga ungefär. så skön helg.
 
måndag - nu alltså. regnet öser ner och det är dags att dra till jobbet.. hoppas på att få en plats på yogapasset ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0