"no matter how many fish in the sea, it'd be so empty without me"

 
 
 
pinterest
 
 
 
lite pinterest-inspiration en lördagkväll.
idag: vilat massor och återupptäckt teen wolf igen, tillagat ca 2L av en dunderkur a´ la citron och ingefära och därmed, faktiskt, också gjort lite framsteg i mitt tillfrisknande från denna envisa förkylning. Bakat chokladbollar, piercat daith (aj som fan) och köpt en ny dataskärm.
 bra så.
 
alltså, det här med att blogga.
händer ju alltför sällan nu för tiden men någonting får mig ju att aldrig ta bort en blogg eller sluta med den helt, och trots det icke frekventa uppdaterandet så fortsätter ju ändå några att titta in här. 
Bloggen är lite som ett barn man tar hand om, en plats att ventilera och få utlopp för vad man än inte kan sluta tänka på för tillfället, och när "lusten väl faller på" är ju blogga bland det roligaste som finns.
FEEL FREE att kommentera om det ör något ni tycker mer eller mindre om i min blogg eller om det finns något ni gärna ser mer utav? 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fani

Man ska bara blogga när man känner för det tkr jag, annars blir det ju bara pressat och jobbigt. Nice inspo för övrigt och hoppas du kryar på dej och blir frisk snart nu då! :)

2016-09-27 @ 13:25:06
URL: http://jetbluejet.blogg.se
Postat av: Ida

Gillar bilderna! Hoppas förkylningen försvinner! Åh ibland har man ingen inspiration och ibland massor, och då brukar det ju vara som roligast och bli som bäst. Din blogg är hur som superfin och mysig tycker jag! :)

2016-09-28 @ 17:49:51
URL: http://idasivertsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0