hintar till tomten i år

 
 
Here it is, årets önskekollage! Trots att grejerna betyder mindre och umgänget och mys-faktorn att bara få vara med nära & kära mer för varje år som går, så är detta alltid så roligt att göra.
Kände mig först tidigt men det är ju trots allt första advent till helgen, själv har jag börjat lite med julklappshandlingen.. så roligt och lite mysigt!
 Inredning och kläder ligger ju varmt om hjärtat och är ju också väldigt kul att få, men enligt mig mycket smartare att köpa två dagar efter julafton, på mellandagsrean, och då få mycket mer för samma slantar.
 
 
 
fyrklöversberlock från jane koenig. Fick min älskade capricorn-berlock förra året och har burit det näst intill varje dag sen dess, denna skulle vara så himla fin till tror jag.
 
en scanner. en sånhär har jag klurat på ett tag! tja, är ju ingen expert på området förstås men vill inte ha det värsta på marknaden, typ denna verkar ju lagom och bra? För att ta mitt målande och ritande till nya möjligheter, förstås.
 
♡Body shop har sådana där fina presentaskar i form av äpplen, i år med några vaniljdoftandeprodukter.. mums!
 
ett nytt headset. Samma gäller här som för ovanstående, vet knappt själv om mina önskemål kan uppfyllas för dessa då mina öron verkar vara svåranpassade, haha.. men trådlösa, inte trycka för hårt, inte vara för varma och dessutom gärna vita och snygga.. går det tomten? 
 
indian chief poster. no words needed, behöver honom på min vägg. 
 
♡Black opium, YSL. Doftar så himmelskt!
 
♡ögonskuggepalett, blev så himla kär i färgerna på denna
 
♡lite läsning också, Fantastic beasts and where to find them, förstås. ÄLSKADE filmen! förstås. 
 
♡ny gosig morgonrock, BÄSTA plagget som finns. heh.
 
♡nya nagellack är alltid lycka, OPI är fortfarande favoriten. HÄR har de flera till grymma priser, dessa tre skulle mer än gärna få målas på mina naglar:
-blush hour
-Muir Muir on the wall
-the sky's my limit
 
♡Tattoo money.. hehe
 
LW mood board 1
 
♡presentkort: bikbok, hm, indiska, jakobssons möbler, makeupstore, ginatricot.. lite varstans går bra alltså. ;)
 
 

flyr

 

 

next purchase: fluffy leo jacket

 

RSS 2.0