FALL

 
 
 
 
onsdag/lillördag = halva veckan avklarad. för mig är det en kortvecka då jag bara jobbar tisdag-torsdag den här veckan, men det känns ganska skönt då jag får mycket tid till annat jag inte känt att jag hunnit med. börjar jobba 10.30 idag så har hunnit med en sväng till gymmet och att bara ta det lugnt här hemma nu på morgonen. gillar att få tid till att bara sitta med kalendern och planera upp mina dagar lite. blir en bra start på dagen!
 
ikväll blir det nog att laga något gott till middag ihop med simon & käka i soffan framför någon bra film. bästa med hösten är ju att det är så mysigt att bara vara inne och tända ljus på kvällen & mysa :) har en ganska så bra feeling för hösten just nu! känner mig sådär höstmysig och ser mest det positiva och fina med denna årstiden (än så länge iallafall .. ) lika bra att ta tillvara på känslan så länge den varar. :)
 

nya höstboots

 
h&m 299 pix! 
Lagom klack, stilrena och verkar än så länge sköna att gå i! Passade på att ta med dessa hem när jag var på h&m's clubevent i fredags då man hade 20% på hela köpet. Tjockare tights, svart nagellack och rakblad fick också följa med i påsen, bara nödvändiga saker med andra ord ;) 
 
Ledig måndag och jag har fått en hel del gjort trots att jag känt mig lite halvkrasslig; städat, lagat matlådor, köpt en lampa, rensat och gjort i ordning bland mitt smink/produkter, bakat chokladbollar och precis käkat tacos till middag. Och så har vi satt ihop mitt skrivbord som kom idag, så nu har jag en egen datorhörna/arbetsplats. känns bra! älskar att få mycket gjort på lediga dagar och verkligen komma in i ett flow och få allt det där man skjutit på avklarat.

classy

 
img src?

RSS 2.0