Home

 
 
lite detaljbilder från vår lägenhet samt några nya inköp från denna veckan.. nu börjar det falla på plats känner jag. i fredags köpte jag den här dundersnygga lampan (diy lamp från house doctor) som vi hade fått in på jobbet(!!) gissa om jag visste direkt att jag skulle ha en. lycka! galet att man kan bli så kär i en lampa, jag älskar den. Ett ginko biloba-träd med kruka fick följa med hem också, de är så himla fina med sina färgstarka tunna blad tycker jag, det lyser upp vårat i övrigt ganska vita sovrum. 
 
Denna söndagen har gått grymt fort, men det brukar bli så när det är den enda lediga dagen på veckan. Simons familj har varit här på besök och tårtfika, sedan åkte jag och Simon och handlade en sväng innan vi åt burgare på pitchers. Bra beslut då det alltid är grymt gott! Nu har jag precis kommit ur duschen efter veckans sista springtur och ser fram emot att bara mysa i soffan resten av kvällen. Imorgon: måndag och back to work och sen träffa min Sophie en sista gång innan hon drar hem till skövde över sommaren. gnight!

är det sommar snart?

har fått jobba med så mycket underbara & väldoftande blommor den här veckan! snacka om att det är nu säsongen för blommor är som allra bäst.. här ett hop-plock av blandade sommarblommor i ljuva färger och med smörpapper runt, en riktig favoritkombo hos mig just nu.
 
 
Och där var veckan förbi.. nästan iallafall! är riktigt taggad på de två sista jobbdagarna för veckan nu, känner på mig att de kommer bli roliga. Efter klockan 15 imorgon tar jag helg! och då har jag lite to do:s jag var tvungen att skriva upp för mig själv, list-lover och organiserad som man är.. längtar tills punkterna är avbockade och vi får ordning på det sista här hemma. (Kan man ens längta efter att städa?) Det kommer bli så bra!! Foton utlovas snart, promise!
 
en otroligt rolig lista:
[ ] sortera bilder i datorn
[ ] måla nya tavlor (2 st jag har i huvudet just nu varav en jag vill kunna sätta upp i sovrummet)
[ ] få upp mer böcker i bokhyllan
[ ] städa
[ ] sortera kläder. även hämta upp de kassar från förrådet och organisera upp. sälja? skänka? få ordning i garderoben.
[ ] sätta upp nya lampan (♡)
[ ] sätta upp spegelvägg
[ ] spraya samt hänga upp hallspegel
[ ] sätta upp hyllor i: 1.köket och 2.över soffan??
[ ] sätta upp gardin i köket
[ ] boka klipptid (???)

☮ bohemian summer inspo ☮

 
 
 
 
 
 
love love love.

bilder från pinterest & tumblr, collage by me
 

RSS 2.0