remember one small positive thought in the morning can change your whole day

 
 
idag är jag trött, riktigt trött. Kanske för att kroppen vet att jag inte hade några måsten idag, att jag var ledig från allt. Vaknade dock med ett rejält "skaparsug", har längtat så efter att måla så det gjorde jag direkt när jag gick upp idag. Har gått fram och tillbaks till tavlan hela dagen, så skönt när man kommer igång. Imorgon och lördag vankas det dock jobb igen och sen lördag kväll får vi besök av Linnéa & Emil. Ska bli så kul!! 
 
psst! bootsen jag bloggade om var tyvärr (!!) för trånga för mig och de kommer därför bara bli stående här hemma, har därför lagt upp dom på annons här om någon med 37/38 fötter är sugen! såå snygga är dom!

Kommentarer
Postat av: Lena

Tack snälla!! Sådan lättnad!! Lycka till med ditt med! Hur långt har du kommit? :)

2015-02-01 @ 21:32:44
URL: http://lenasvanberg.blogg.se
Postat av: Lena

Vad bra, då har du ju börjat med ett par iaf!! :) Slutade räkna hur många lektioner jag tog, för jag kunde bara köra på körskola, så det blev en hel del.

2015-02-02 @ 07:11:43
URL: http://lenasvanberg.blogg.se
Postat av: Lena

Ja, så skönt när man väl är igång!! Bor ju inte i samma stad som föräldrarna, så blir ju svårt att kunna övningsköra då. Men sådan lättnad att ha det nu, fattar knappt att det är sant. Lär väl förstå det när jag hämtar ut körkortet! :)

2015-02-02 @ 08:32:32
URL: http://lenasvanberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0