remember one small positive thought in the morning can change your whole day

 
 
idag är jag trött, riktigt trött. Kanske för att kroppen vet att jag inte hade några måsten idag, att jag var ledig från allt. Vaknade dock med ett rejält "skaparsug", har längtat så efter att måla så det gjorde jag direkt när jag gick upp idag. Har gått fram och tillbaks till tavlan hela dagen, så skönt när man kommer igång. Imorgon och lördag vankas det dock jobb igen och sen lördag kväll får vi besök av Linnéa & Emil. Ska bli så kul!! 
 
psst! bootsen jag bloggade om var tyvärr (!!) för trånga för mig och de kommer därför bara bli stående här hemma, har därför lagt upp dom på annons här om någon med 37/38 fötter är sugen! såå snygga är dom!

Iphone camerashots 


 
Kläder, fika, plugg, träning, blommor/lite jobb och körskola; pretty much my life right now. Skön mix! har fått in ett bra flow och gör mycket även av de dagar jag inte jobbar. Skönt när man tar tag i saker och ting, känns bra att satsa på körkort och ta det lite lugnt nu innan det är dags för YB. ungefär två veckor kvar nu! känns som livet går åt rätt håll!

Glittering snow
fin vintermorgon i fredags, tre nya glittriga lack och en av lördagens gottigheter ..

RSS 2.0